CrossNoMatterWhat, You're in Charge!

Babbelen daar scoorde ik hoog voor, maar schrijven dat heb ik mezelf de laatste jaren eigen gemaakt. Toch blijft het altijd een grote uitdaging wanneer ik mijn gedachten of gevoelens moet neerzetten. Voor u heb ik het wel zeker voor over!

"Mahindra, if you want to help others, you have to help yourself first."

"Moet ik deze keuze wel of niet maken. Wat zal er van mij gezegd worden, mocht ik deze keuze toch maken. Die en die, zullen niet blij zijn. Weet je wat, laat het dan maar. Toch wilde ik het wel heel graag. Maar nee ik zal het niet doen, want alleen ik zal het fijn vinden."

Kent u dit? Of bent u dit?

Wel ik heb goed nieuws, dat hoeft niet meer. Er zit iets in elk één van ons, een licht, dat ons moet doen schitteren. Als wij ervoor zorgen dat anderen dit licht dimmen, dan is dat ons eigen schuld en niet dat van iemand anders. Ik heb iets dat ik nu tegen mezelf zeg voor de spiegel, bij elke keuze die ik voor mezelf wilt maken. "Mahindra, if you want to help others, you have to help yourself first."

Er is niemand anders die uzelf kan redden dan uzelf.

Het is makkelijk om mensen de schuld te geven van mislukkingen in ons leven. Ik geef u dit moment om hierover even na te denken. Wiens schuld is het dat u die cursus/opleiding niet hebt afgerond? Met wie of wat heeft u rekening gehouden toen u die leuke schoen/jurk/tas, die u zooooo leuk vond, niet kocht? Toen u niet naar dat feestje ging, wie zou ook weer over roddelen? Ah ja die mensen zouden over je praten ja.