CrossNoMatterWhat, You're in Charge!

Babbelen daar scoorde ik hoog voor, maar schrijven dat heb ik mezelf de laatste jaren eigen gemaakt. Toch blijft het altijd een grote uitdaging wanneer ik mijn gedachten of gevoelens moet neerzetten. Voor u heb ik het wel zeker voor over!

"Mahindra, if you want to help others, you have to help yourself first."

"Moet ik deze keuze wel of niet maken. Wat zal er van mij gezegd worden, mocht ik deze keuze toch maken. Die en die, zullen niet blij zijn. Weet je wat, laat het dan maar. Toch wilde ik het wel heel graag. Maar nee ik zal het niet doen, want alleen ik zal het fijn vinden."

Kent u dit? Of bent u dit?

Wel ik heb goed nieuws, dat hoeft niet meer. Er zit iets in elk één van ons, een licht, dat ons moet doen schitteren. Als wij ervoor zorgen dat anderen dit licht dimmen, dan is dat ons eigen schuld en niet dat van iemand anders. Ik heb iets dat ik nu tegen mezelf zeg voor de spiegel, bij elke keuze die ik voor mezelf wilt maken. "Mahindra, if you want to help others, you have to help yourself first."

Het is makkelijk om mensen de schuld te geven van mislukkingen in ons leven. Ik geef u dit moment om hierover even na te denken. Wiens schuld is het dat u die cursus/opleiding niet hebt afgerond? Met wie of wat heeft u rekening gehouden toen u die leuke schoen/jurk/tas, die u zooooo leuk vond, niet kocht? Toen u niet naar dat feestje ging, wie zou ook weer over roddelen? Ah ja die mensen zouden over je praten ja.


Goed, u heeft erover kunnen nadenken. Nu een verzoek. Beeld u zich het volgende even in:

  • Dat u een nieuwe baan of promotie heb gekregen vanwege de afronding van die cursus/opleiding.

  • Zie uzelf bij het etentje met die leuke schoen/jurk/tas die u toen wel kocht.

  • En hoeveel plezier u had bij dat feestje waar u wel naartoe ging?


Hoe vult u zich nu dan, daar u deze dingen wel hebt bereikt?

Ja, inderdaad, het is een goed gevoel. Waarom laat u iemand anders dat gevoel dan van u wegnemen. Nee correctie, waarom besteelt u uzelf van dat gevoel?


Want het is niet de schuld van iemand anders. Het moment dat u een keuze had en u hebt die niet gemaakt voor uzelf. Dan bent u de schuldige, niet iemand anders.


In de andere blogs zullen we er verder op voortborduren.


Wat ik u nu wil meegeven is:

Have a safe flight!

In elk seizoen is er iets speciaals voor u. Zolang u mag kiezen, kies voor uzelf eerst. Voor degene die eens in een vliegtuig hebben gezeten, u hebt vast deze zin al gehoord.


"If you are travelling with a child or someone who requires assistance, secure your mask on first, and then assist the other person."


Het betreft dan een heel belangrijk onderdeel namelijk de 'zuurstof masker'. Dan snapt u zeker mijn punt al. Als uw zuurstof masker niet goed zit, is de kans groot dat u het niet lang genoeg levend volhoud om een ander te helpen.


Help yourself first. Dit zal zorgen voor een safe flight naar uw bestemming, ongeacht het seizoen.


Ik heb nu al heel veel verteld. Dan maar even samenvatten.


Help yourself first if you want to have a safe flight! You are the one in charge, to be able to cross no matter what!Laat gerust uw naam en e-mailadres achter, om op de hoogte te zijn van de volgende blogs.


Dank u en tot binnenkort!

Mahindra - CrossYourBridge

  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
Recent Posts 
Find Me On
  • YouTube Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Serach By Tags
Other Favorite Blogs
Featured Posts 

© 2017 by EvEngine

CrossYourBridge ~ KKF:70972

BTW: BE 0721.854.204

Contactnummer: +32467656138